Seferihisar yeni kaymakamını bekliyor

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Arhavi ilçe kaymakamlığından Seferihisar Kaymakamlığı'na atanan Mehmet Şerif Olçaş'a Arhavi'de veda yemeği verildi.

Mehmet Şerif Olçaş için Fener Restoran'da verilen veda yemeğine Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, ilçe protokol mensupları, kamu kurumlarının daire amirleri, sivil toplum kuruluşlar temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ve mesai arkadaşları katıldı.
Arhavi'de görev yaptığı süre boyunca her zaman sevgi ve saygı gördüğünü belirten Olçaş, Arhavilileri unutmayacağını, daima hatırlayacağını söyledi. 
Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ise 25 Ağustos tarihinde yapılan veda yemeğinde yaptığı konuşmada, Olçaş'a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. 
Arhavi kaymakamlığına 27 Kasım 2000 tarihinde başlayan Mehmet Şerif Olçaş, 12 Ağustos'ta açıklanan 422 mülki idare amirinin yer aldığı atama kararnamesi ile Seferihisar'a atandı. 
Kaymakam Olçaş'ın önümüzdeki günlerde ilçeye gelerek görevine başlaması bekleniyor.

-Mehmet Şerif Olçaş kimdir?

Mehmet Şerif Olçaş, Ulaş kaymakamı iken 2012 yılında Altınyayla Kaymakamlığına atanmıştı. 1 yıl Ulaş, 2 yılda Altınyayla’da görev yapan Olcaş, daha sonra 3 Eylül 2014 yılında Sivas Vali Yardımcılığı görevine getirildi. En son 1 Eylül 2018 tarihinde Erzincan Vali Yardımcılığı görevine atanan Olçaş, Ağrı, Tutak ilçe nufusuna kayıtlı olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.
 

Seferihisar kaymakam Mülki İdare Amirleri Kararnamesi Arhavi ilçe kaymakamı Seferihisar Kaymakamlığı atanan Mehmet Şerif Olçaş Arhavi veda yemeği Fener Restoran Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu kamu kurum daire amirleri siyasi parti