Kürşad Cebeci'den ziyaretler

İyi Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri ilçede bazı ziyaretlerde bulundular.

Başkan Kürşad Cebeci ve yöneticiler, önce Seferihisar Tokatlılar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı İsmail Bazan ve yönetim kurulu üyeleri ile Seferihisar'daki ekonomik durum, hemşehri dernekleri, sivil toplum kuruluşlarının yapısı ve vatandaşın talepleri konuşuldu.


Başkan Kürşad Cebeci ve beraberindekiler, daha sonra Seferihisar Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi'ne gitti. Buradaki ziyarette esnaf ve sanatkarların genel sorunları, ilçenin sosyolojik, ekonomik durumu ile ilgili fikir alış verişi yapıldı. Bundan sonraki süreçte İYİ Parti olarak esnaf ve sanatkalara yönelik projelerin istişare edildiği ziyarette Kooperatif Başkanı Rüştü Çelikgil ile yönetim kurulu üyesi Engin Çakırbey ve kooperatif yöneticileri hazır bulundu.

İyi Parti İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, Seferihisar Ziraat  Odası'nı da ziyaret etti. Başkan Kürşad Cebeci ve beraberindekiler Seferihisar Ziraat Odası Başkanı Zeki Gülbağ ile çiftçilerin genel durumu, girdi maliyetleri, zirai açıdan hem Seferihisar'ın, hem de Türkiye'nin durumunu istişare ettiler.

Kürşad Cebeci ziyaret İyi Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci yönetim kurulu üyeleri Başkan Kürşad Cebeci Seferihisar Tokatlılar Derneği dernek başkanı İsmail Bazan Seferihisar ekonomik durum hemşehri dernekleri sivil toplum k sivil toplum k