İyi Tasarım/Good Design İzmir başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Akademisi tarafından yedincisi düzenlenen İyi Tasarım/Good Design İzmir, 4 Ekim'de Kültürpark Atlas Pavyonu'nda yapılacak. Atölyelerden sergilere, panellerden film gösterimine kadar pek çok etkinliğin yapılacağı dizinin teması 'Yaşamsal/Vital' olarak belirlendi. Etkinlikler dizisi 15 Ekim'de son bulacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir’i bir tasarım ve inovasyon kentine dönüştürme hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Akdeniz Akademisi tarafından yedincisi düzenlenen İyi Tasarım/Good Design İzmir 4 Ekim Salı günü Kültürpark Atlas Pavyonu’nda saat 15.30’da başlıyor.
Etkinliğin bu yılki teması “Yaşamsal/Vital” olarak belirlendi. Bu tema altında tasarımın etik ve sorumlu yolculuğuna bir katkı olarak “yaşamsal hassasiyetleri” artırma olasılıkları gündeme getirilecek. Bu kapsamda etkinlikte 12 atölye, 8 sergi, 13 panel/söyleşi ve 1 film gösterimi yer alacak. Bu yıl da etkinliğe Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve İzmir İtalyan Konsolosluğu etkinliklere destek verecek.  Etkinlikler dizisi 15 Ekim’de son bulacak.

-Hedef tasarıma alan açmak

İyi Tasarım/Good Design İzmir etkinliğiyle tasarıma ilişkin mesleki ve kuramsal tartışmalar için bir odak oluşturulması, yenilikçi çalışmalara alan açılması, tasarımın kamuoyunun gündeminde daha merkezi bir konuma taşınması hedefleniyor.

İyi Tasarım Good Design İzmir başlıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Akademisi düzenlenen İyi Tasarım/Good Design İzmir Kültürpark Atlas Pavyonu yapılacak atölye sergi panel film gösterimi etkinlik Yaşamsal/Vital etkinlik İzmir ta